en saanut yöllä nukutuksi. torkuin sillointällöin lyhyesti, unta tietenkään näkemättä. tuntui kuin silmät suljettuani joku olisi mojauttanut takaraivoani, ja hetken päästä silmät avattuani jomotus oli sietämätön. töissä olin väsynyt ja otteeni hapuili. liikaa tunneaktiviteetteja yhdelle viikonlopulle.

sää on... kurja. loma ei henkilökohtaisesti sanoen tunnu lomalta, tietenkään, mutta kesän toivoisi edes tuntuvan siltä itseltään. lämpö ja pieni rusketus iholla ei olisi pahitteeksi. tänä kesänä halusin vain maata rannalla kuunnellen rokkia. niin moni asia on sen tiellä. eikä se ole edes mikään tavoittelematon unelma. halvaksikin tulisi. katson ulos tuulesta taipuvia puita ja pimeää taivasta enkä voi uskoa kesän olevan tätä. no mutta, suomessa sitä ollaan eikä miamissa.

haluaisin kovasti matkustaa jenkkeihin koulun jälkeen. yksin tai parhaan ystävän kanssa. kiertää koko mannun ja jatkaa siitä vielä kauemmaksi. haluaisin oikeastaan tehdä sen pikimmiten, se vain on todennäköisempää vuoden tai kahden kuluttua kuin juuri nyt.

Dreaming%20Tommy%20Hilfiger2.jpg

ostin uuden hajuveden, tommy hilfigerin dreaming. ihanasti ruusuinen, tarpeeksi keveä. ei se paremmaksi ihmiseksi tee, mutta saa ehkä hitusen tuntemaan sellaiseksi.