mennyt viikko on ollut suotuisa. olen tuntenut itseni varmaksi pitkästä aikaa. se on tuonut mukanaan päättäväisyyttä. pitkästä aikaa tunnen kykeneväni johonkin. kaikesta saan kiittää kerrostalon asukkia. sanotaan häntä vaikka Rotaksi. itse hän pitäisi siitä, vaikka muiden korviin se voi tuntua karulta nimeltä.

saatoin tehdä kohtalokkaan virheen viime keskiviikkona. kerroin Rotalle suuresta joukosta ongelmiani. avauduin aikalailla. ihmeellistä on, että hyvinvointini tuntui kiinnostavan Rottaa. pelottavaa on ajatella, että nyt joku tietää enemmän kuin kukaan muu aikoihin. jollain tapaa se auttoi, mutta samaan aikaan olo on entistä haavoittuvaisempi. nyt hän voi loukata minua pahimmalla mahdollisella tavalla jos haluaa.

Rotta tietää syömishäiriöstäni ja sotkuista perheen ja ystävien kanssa. ja paljon muustakin. ehkä voin luottaa tällä kertaa? aika näyttää. otan silti hieman etäisyyttä, nukun serkkujen luona. en saa kiintyä liikaa jos kaikki onkin valetta.

nyt tahdon vain laihtua. vatsan kumina on kuin musiikkia korvilleni, tyhjä olo itse autuus. olen vain joskus liian... malttamaton. tällä kertaa tiedän pystyväni tähän. sillä tällä kertaa on kysymys elämästä ja kuolemasta, kenties. tosi kliseistä, melkein ällöttää. mutta miten sen voisi sanoa toisin? en ole verbaalisesti tarpeeksi kykenevä.

lisää hyvää uutista oli isän lupaus matkasta keskellä talvea. hän varmaan näkee pahan oloni heittämän varjon. lupasivat äidin kanssa yhdessä maksaa matkan minne tahansa eurooppaan viikoksi haluan lähteä... saan sittenkin tanssia stressini pois klubilla. siihen menee vain muutama kuukausi kauemmin kuin muutama kuukausi sitten oletin...

en löydä ehkä omia sanojani, mutta muilta niitä löytyy. billy talent takosi niitä tänään.

I hitched a ride, until the coast
To leave behind, all of my ghosts
Searching for something, I couldn't find at home

Can't get no job, can you spare a dime?
Just one more hit, and I'll be fine
I swear to God, this'll be my one last time!

In a crooked little town, they were lost and never found
Fallen leaves, fallen leaves, fallen leaves... on the ground
Run away before you drown, or the streets will beat you down
Fallen leaves, fallen leaves, fallen leaves on the ground

I never once thought, I'd ever be caught
Staring at sidewalks, hiding my track marks
I left my best friends, or did they just leave me?